Bröllopsresa till Riga

Riga är kanske inte en stad som man i första hand tänker på när man tänker på smekmånad och bröllopsresa. Bara för att staden är lite av en doldis betyder det inte att man inte kan åka hit för att fira att man har gift sig.

Riga är känt för sina vackra omgivningar och fantastiska arkitektur. Här finns gott om sevärdheter och historia att utforska. Dessutom finns det gott om riktigt bra restauranger som serverar utsökt mat utan att för den delen tömma plånboken helt. Den som gillar konst och kultur får också sitt lystmäte i Riga.

Överlag är ju Riga en billig stad att både resa till och besöka. För de som åker på smekmånad till Riga så brukar diverse SPA-behandlingar ligga högt upp på listan över saker man vill prova. Varför då inte kombinera det hela och bo på ett riktigt lyxigt hotell, som inte bara har service och mat i världsklass utan även ett SPA som håller hög kvalitet? Ett sådant hotell är Dome Hotel & SPA (bilden). Hotellet är ett litet Boutique hotell med endast 15 rum, så se till att boka rum i god tid. Att hotellet är så litet gör också att man får väldigt bra och personlig service. Till exempel kan man be hotellet att hämta upp en vid flygplatsen helt utan kostnad. Naturligtvis åker man i en lyxig svart bil till hotellet.

Eftersom hotellet har egen restaurang och SPA så behöver man knappt lämna byggnaden. Men självklart ska man utforska omgivningarna i gamla stan och förstås även övriga Riga.

Inga kommentarer: