Thailand

Bröllopsresa Thailand
Många drömmer om en bröllopsresa till Thailand. Det är lätt att förstå varför. Thailand har på senare år blivit svenskarnas favoritresmål när höst och vinter gör sig påminnt hemma i Sverige. Thailand är fortfarande exotiskt. Maten, naturen, stränderna, människorna.

Precis som många andra länder så kan en bröllopsresa till Thailand se helt olika ut beroende på vart man väljer att åka. Man kan välja att bo i en lyxig bungalow på stranden och fokusera på att slappa och mysa. Men man kan också kombinera lite av varje, storstad i Bangkok, äventyr i regnskog, jakt på den perfekta paradisstranden.

Thailand är fortfarande mycket billigare än Maldiverna och liknande resmål. Visst kan man hitta svindyra all inclusive hotell här också, men det finns alterantiv för den som inte är gjord av pengar.

2 kommentarer:

Fru Tiina sa...

Hej, tack för din kommentar i min blogg. Ja, vi åkte till Thailand. Men det känns som en evighet sedan nu dock =0)

Unknown sa...

Vi bokade själva genom att maila till hotellet (efter att ha hittat det via google). Rekommenderar hotellet varmt! Det var otroligt bra service och jättebra på alla sätt och vis. Kändes som ett lyxhotell men notan var inte som ett lyxhotell! Vi gjorde inte så mycket utflykter (även om det fanns bra utbud) men min man tog dykcert på hotellet och vi åkte en dag till Zanzibar town och en kryddodling, det var jättebra! Just för bröllopsresa när man kanske inte vill göra så stora äventyr utan mest bli bortskämd och lyxa till det så är Zanzibar perfekt! Är man mer äventyrslysten kan man ju åka på safari på fastlandet först och sedan över till Zanzibar, det hade nästan alla andra gäster gjort.

CeciliaLinnéa.blogg.se