Wieliczka - ett underjordiskt bröllop i Polen

Att gifta sig är en av livets mest betydelsefulla händelser, och varje par strävar efter att göra det till en oförglömlig upplevelse. Att välja Wieliczka saltgruva som plats för ditt bröllop är ett steg mot att göra den här dagen extraordinär och unik.

Föreställ dig att du går ner de svala, uråldriga tunnlarna i denna UNESCO världsarvsplats, vilket förstärker känslan av att ditt bröllop inte bara är ett löfte om livslång kärlek, utan också en resa till historiens djup. Båda är outgrundliga, mystiska och spännande.

Bröllopsceremonin kan äga rum i St. Kinga’s kapell, en fantastisk kyrka 101 meter under jorden, helt och hållet uthuggen i salt. Den glittrande salen, skimrande som en kristallpalats, är ett magiskt skådespel av ljus och skugga. I detta fantastiska kapell, omgivet av stora saltstenar som reflekterar ljuset från antika ljusstakar, uttalar ni era löften.

När ni byter ringar, kommer ljuset från ljuskronorna av salt att reflekteras i dem, vilket ger en extra gnista till detta speciella ögonblick. Efter ceremonin kan ni och era gäster njuta av en promenad genom några av de fantastiska salarna i gruvan, varje med sin egen unika arkitektur och historia.

Bröllopsmottagningen kan sedan hållas i Warszawa-salen, en storslagen plats som kan rymma upp till 600 gäster. Denna sal, också uthuggen i salt, erbjuder en fascinerande miljö för er mottagning, komplett med en bankett av polska och internationella rätter tillagade av Wieliczkas egna chefskockar.

Njut av det rika vinet och den varma maten, medan ni är omgivna av det rustika men elegant uthuggna saltet. Musiken ekar genom de antika tunnlarna och skapar en atmosfär av djup och rik romantik, medan gästerna dansar och firar er lycka in i de tidiga morgontimmarna.

När natten faller, fortsätter ljusen från de hundratals ljusen att skina, spegla sig i saltväggarna och skapa ett kalejdoskop av ljus och färg. Denna atmosfär av tidlös skönhet och romantik är det perfekta avslutet på er speciella dag.

Att gifta sig i Wieliczka saltgruva är inte bara att skapa oförglömliga minnen, det är att väva in din kärlekshistoria i en plats som har varit vittne till mänsklighetens historia under århundraden. Det är verkligen ett unikt sätt att börja ert gemensamma livs äventyr.

Inga kommentarer: