Brasilien - Pipa

Surfa på bröllopsresan till Pipa
En bröllopsresa till Pipa söder om Natal i Brasilien innebär allt från regnskog till strand. Pipa är en avslappnad och samtidigt sofistikerad surfby.

Till frukost kan man välja mellan en rad olika juicer, alla är förstås färskpressade. Lika häftigt är det med all färskfrukt som finns överallt. Vid frukosten kan man se små apor komma och försöka få sig en bit banan.

På stränderna finns ett fåtal försäljare som på inget sätt är påträngande. Det är aldrig är långt till ett litet stånd som säljer kokosnötter, caphrinias eller vad man nu är sugen på att dricka. Är man istället lite småhungrig kan man beställa ett fat med supergod färsk ananas och melon.

Förutom apor finns här gott om delfiner i havet som kan komma riktigt nära stranden. Det finns också gott om sköldpaddor. Har man tur får man se när nya sköldpaddsungar kläcks på stranden.

I Pipa får man en bröllopsresa med mycket naturupplevelser kombinerat med härliga stränder. Brasilien är också ett förhållandevis billigt resmål för en bröllopsresa.

Fler bilder från Pipa.

Inga kommentarer: